SZCHPH
SZCHPH
Vtip alebo realita

Autor: Ján Melichárek

Vtip alebo realita
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JS
Jozef Slamka
07.02.2012, 18:54
Už zase p.Melicharek.....
JM
Ján Melichárek
07.02.2012, 08:19
Po záhoracky,,,,,,,,,,,,,,,, *,,Dzecušky, nač sa hrajete?“, pýtajú sa tetka Aneša. ,,Na tatu a maminku.“ ,,A proč máte medzi sebú teho buldoka?“ ,,To je moja cvekruša!“ *,,Miláčku, dneskaj z tebja spravím najščastňejšího muža!“ ,,Kedy odejdeš?“ *Mauí Dežko povidá kamarádovi: ,,Najračik bych odešeu z domu, ale roďičé mja potrebujú.“ ,,Proboha a nač?“ ,,No preca kvúli rodziným prídafkom!“ *V kupé vlaku cestuje rodzinka, kerá robí veliký krik. Sprúvodca skríne. ,,Cicho!“ Toto je hotový buázinec! Može byt ešče ňeco horší?!“ Nahňevaná žena odpoví: ,,Muža vezem od milenky, céru z potratu, mauí synek sa právje posrau do gaťí, cestujeme bez lístka a to ešče opačným smjerem! No co by mohuo byt horší?!“ A pre dnešok stačilo........... www.zahorak.sk
JM
Ján Melichárek
07.02.2012, 08:13
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, *len na zlepšenie nálady ,,code Navajo" - Pane báčo, za kolik dní snese ovce takovýhle "oštiepok"? .......... Každý piaty človek na svete je Číňan. Naša rodina je päťčlenná, teda jeden z nás je Číňan. Mohol by to byť oco, mohla by to byť mama, mohol by to byť môj brat Šani, malý PO-WONG, alebo ja. Podľa mňa je to Šani. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - Chcem byť milionár ako môj otec! - Výborne, máš otca milionára? - Nie, ale aj on chce byť milionár. ,,,,,,,,,,,, * teraz troška pikantnejšie: Štart lietadla, kapitán ako obyčajne: - Vážené dámy a páni, pekne vás vítam na palube. Náš let prebieha nad Atlantickým oceánom, vo výške 10 000 metrov, rýchlosť 900 km/h, teplota vzduchu... sakra, ja tvoju mater... do šľaka! Kapitán sa odmlčí, mŕtvolne ticho, pasažieri bledí, panika, krik... Po dlhšej chvíli kapitán: - Dámy a páni, prosím, ospravedlnte ma. Letuška ma oliala kávou. Keby ste videli moje nohavice spredu... Jeden z pasažierov: - Ty ,,kretén"! Keby si videl moje nohavice zozadu...
AT
Andrej Turek
05.02.2012, 14:26
Kód Navajo.:-)
JK
Július Krško
05.02.2012, 11:32
Jano, čo to je za kód?
JM
Ján Melichárek
03.02.2012, 19:53
,,,,,,,,,,,,,,, https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?ui=2&ik=f30e8d3e8d&view=att&th=135441d6f584fef5&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-G5adnLAKVlL1p8pldVbmV&sadet=1328295150286&sads=Dytt0fE3AIWUVUtSzdrm6RkhU40
JM
Ján Melichárek
03.02.2012, 19:51
,,,,,,,,,,,, Chytí rybár zlatú rybku, a tá mu sľúbi za slobodu splnenie jedného priania Rybár: Chcem žít večne. Rybka: Bohužiaľ, toto je jediné prianie, ktoré Ti nemôžem splnit. Praj si čokoľvek iného. Rybár: Dobre, tak chcem umrieť až na Slovensku prestanú politici kradnúť. Rybka: Ty hajzel jeden vyjebaný!
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.